image
homeslideshow, nieuws

Wat steit te gebeure

De vastelaovend van 2021 zal er in Helje Dörp net als in heel Limburg anders uitzien dan anders.

Om toch een klein beetje te tonen dat het gevoel van vastelaovend er wel is hebben we een aantal activiteiten bedacht voor Helden en ook gezamenlijk met onze zusterverenigingen van Peel & Maas en omroep P&M. Omroep P&M heeft in samenwerking met de verenigingen een vasteloaves programmering gemaakt waarvan u mogelijk al iets voorbij heeft zien komen. De masked singer “Eine van os”, ’t vastelaovescafé en uitzendingen met historische beelden van een zittingsavond of optocht in sjoeën Helje-Dörp.

Daarnaast heeft stichting De Bonte Boete Belaeving the “www.vastelaovesbox.nl” in het leven geroepen om ook de vastelaovend in Peel & Maas mee uit te dragen.

Waar kunt u ons dan nog me helpen denkt u misschien. Nou hang bijvoorbeeld de vlag uit, versier je huis, roep je eigen prins of prinses uit middels de poster die huis aan huis is verspreid en plak hem/haar op het raam! Op de poster vind je meer details over een aantal van de initiatieven. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd, de kleurplaten zijn verkrijgbaar bij ’t Bölke en bij de Plus (kleurplaat is hier ook te downloaden), en er zullen van 8 t/m 16 februari bij onze leden steken te vinden zijn, vind jij ze allemaal?

Wij wensen jullie veel plezier tijdens deze gekke vastelaovend, en hopen volgend jaar weer samen te kunnen sjoekelen met alle Dörper Kuuskes en Kuus.

Namens CV De Dörper Kuus,

“Blief mèt vastelaovend gezónk,

vier ‘t thoes op eige grónk!”

bekijk de poster hier digitaal