image
Archief, nieuws

Veurverkaup Zittingen 2019

De Dörper Zittingen vinden dit jaar plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 februari. Het programma start op donderdag en vrijdag om 19:49 uur.

Het programma brengt ons de volgende Dörper artiesten: De Dansmarietjes, “Merge Wèr” winnaar liedjesmiddag met “Dao isse toch de optoch”, “Fris e-wig” winnaar presentatieprijs met “Maak Kabaal”,“De kwoaj Leiding Jong Nederland Helden”, Showdansgroep “Imagine” en “Pareja – Wild West” en de “De Kompenej”. Nieuw Dörpse acts dit jaar is er door “Ich zoe ’t neet weite!”. De muzikale begeleiding wordt sinds jaar en dag verzorgd door onze eigen “Dörper Blaozers”. Op donderdag en vrijdag zullen de Dörper artiesten aangevuld worden door buuttereedners Peter Vaassen (donderdag), Ger Frenken (vrijdag) en Andy Marcelissen. De Geliënde en Zjwartbroeëd verzorgen op deze twee avonden het muziekaal omlijsting.

Na de uitdagingen met de zaalindeling het eerste jaar (2018) bij MFC Kerkeböske  hebben we dit jaar voor een iets ruimere opzet van de plaatsen gekozen. Dit betekend dat er minder plaatsen beschikbaar zijn dan de voorgaande jaren. Zorg dus dat je er tijdig bij bent als de kaarten in de verkoop gaan om de beste plekken te bemachtigen.

De voorverkoop van deze 2 avonden zal zijn op zaterdag 26 januari a.s. bij café De Zoes in Helden aan de Molenstraat.  De entree prijs voor donateurs is net als voorgaande jaren €14. Niet-donateurs betalen €3 extra en kunnen pas na 17:00 uur kaarten verkrijgen. Donateurskaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Bölke en voorafgaand aan de voorverkoop. De deur gaat om 9:00 uur open en de voorverkoop start om 14:00 uur.