image
Geen categorie

Prinsenreceptie Prins Geert d’n 1e op 12 februari 2023

De receptie van Prins Geert d’n 1e afgelopen zondag was weer als vanouds een ware happening. In het begin van de middag werden Prins Geert d’n 1e en zijn adjudanten Bas en Frank samen met Fanfare St. Cecilia afgehaald. Fanfare St. Cecilia bedankt hiervoor!  Ook de vrienden en familie van Geert, Bas en Frank waren van de partij. Zij hadden geregeld dat Geert en zijn adjudanten ieder een eigen golfkar kregen waarmee ze naar de kuuzetempel werden gebracht. Dit ludieke vervoermiddel verwees naar hun hobby golf, die ze samen beoefenen.

Na enkele openingswoorden werden de jubilarissen Sanne Teeuwen, Frank van Dijk, Guus Jacobs (1×11 ledenorde), Marc Cappetijn, Chris van Dijk, Matje Maessen, Jeroen Bos (1×11 dienstorde) en John Manders (2×11 dienstorde) gehuldigd door het BCL. Na de huldiging van deze leden die zich al vele jaren inzetten voor de Dörper Kuus kon de receptie beginnen.

Geleidelijk aan liep Kuuzetempel “De Zoes” helemaal vol tijdens het officiële gedeelte van de receptie. Hierna kon het feest beginnen. Precies een week voor vastelaovend maakten alle zusterverenigingen met de familie, vrienden, collega’s en bekenden van Prins Geert d’n 1e en zijn adjudant Bas en Frank er een geweldig feest van, waarbij de Kuuzetempel weer uit zijn voegen barstte.

Na 2 jaar wachten was het wederom een schitterende receptie zoals vanouds waar Prins Geert d’n 1e en adjudanten Bas en Frank nog vaak met veel plezier aan terug zullen denken. De Zoes, Frank en personeel, hartstikke bedankt, jullie hadden het weer helemaal top voor mekaar!

Helje-Dörp maakt zich op voor een fantastische vastelaovend 2023!