image

Prins oetkome seizoen 2023-2024

Zaterdag 18 November komt in zicht en is het voor de Dörper Kuus weer zover. Bij MFC Kerkeböske zal de nieuwe Prins voor 2023/2024 uitgeroepen worden tijdens het “Prinsoetkome”.

De zaal gaat om 19.00u open, en onder het genot van voor vele de vastelaoves klanke  wordt de zaal alvast wat opgewarmd.
Voordat de nieuwe heerser bekend wordt gemaakt nemen we afscheid van Vorst Matje die de bel gaat overdragen. Mogelijk hebben jullie in de wandelgangen de naam van de opvolger reeds gehoord, zo niet kom dan zeker kijken wie deze taak gaat overnemen.
De Nieuwe Vorst zal vervolgens, nadat Geert Metsemakers, Prins van het afgelopen seizoen, is ingelijfd bij de Aod Prinsen Dörp, en de dansmarietjes hun nieuwe gardedans ten tonele hebben gebracht de 69e Prins van de Dörper Kuus worden onthult.
Natuurlijk kan er dit jaar weer geraden worden wie er als heerser de Dörper vastelaovend voorop mag gaan bij de “veurspel-wedstrijd”. Tegen betaling van 1 EURO kan iedereen een gokje wagen om de juiste prins te voorspellen en zal de nieuwe prins zelf en winnaar uit de de emmer vissen van diegene die het juist hebben geraden.

houdt onze socials in de gaten zoals Facebook en intagram waar misschien al een tipje van de sluier over de nieuwe Prins wordt gelicht.

Graag tot ziens op 18 november bij ’t Prinsoetkome 2023/2024 bij Kerkeböske.