image

Prins Chris d’n 1e en Adjudant Ron

Zondag 12 januari is bij Club Ultra Chris d’n 1ste (Chris Fleuren) uitgeroepen tot 67ste prins van de Dörper Kuus.

Met als lijfspreuk:  Mit blauw blood en un Kölsch hert groeët gebrach, gaon wae dees daag op volle krach!
regeert hij dit jaar als Prins over het Dörper Kuuzeriek. De middag begon zoals altijd met het atreden van prins Nick d’n 2e en zijn adjudant Martijn die afgelopen jaar vol overgave samen voorop zijn gegaan tijdens het Jubileumjaar in Dörp. Na het aftreden van Prins Nick d’n 2e is Nick opgenomen bij de OPD. Karlijn en Rob, de Laatkomers en de dansmarietjes voorzagen de middag van extra sfeer, waarna het tijd werd voor de onthulling.
De Melderse heeft hun eigen Steven Seagal en Dörp heeft vanaf nu De Zoesbrothers. Deze broers waren door Vorst Matje op pad gestuurd om te kijken of er een geschikte prins onder ons was.

Na het opbouwen van de spanning kwam Chris d’n 1ste onder de ‘Kop’ vandaan en benoemd tot 67ste prins. Chris d’n 1ste koos zijn kameraad Ron als adjudant nam daarna voor het eerst de aanwezigen toe te spreken.

Chris Fleuren (32 jaar), in het dagelijks leven werkzaam als Logistiek Manager bij Smurfit Kappa in Helmond. Hij is al jaren samen met zijn vriendin Anouk Zelen. Je zou Chris kunnen kennen als darter bij Schuim en als raadslid bij de Dörper Kuus.

Adjudant Ron van der Linden (32jaar) werkt als Projectleider Bouw en Huisvesting bij de Zorggroep. Ron woont samen met zijn vriendin Noortje Verber. Ron is in zijn vrije tijd bijna altijd terug te vinden op de Judomat.

Samen zijn ze deze Vastelaovend de kartrekkers van hun vriendengroep Kiët lèk mich de zuk.

Als afsluiting van het officiële gedeelte zong Alaaf Airlines, die daags van te voren nog optraden op het P&M liedjesfestival en de eerste prijs wisten te halen, hun winnende slager ‘Duit Ali ut Express’. Onder de muzikale begeleiding van DJ Rob van Soest kon het feest beginnen en bleef het bij Club Ultra tot in de late uurtjes gezellig, Club Ultra nogmaals bedankt voor alles. Het was een super dag!

Op zondag 16 februari is de receptie van Prins Chris d’n 1ste en adjudant Ron in Kuuzetempel de Zoes.