image
Archief

Optocht 2018

Een van de hoogtepunten is ieder jaar weer de optocht door de Dörper straten op carnavalszondag. Naar aanleiding van de evaluatie vorig jaar is besloten de optochtroute nogmaals aan te passen. We starten op de aansluiting Neerseweg-Rochusplein en gaan vervolgens via Mariaplein, Kesselseweg, Kloosterstraat, Ondersestraat, Deken Jaspersstraat, Molenstraat en Rotonde Antiek weer naar het Mariaplein (De Pool) waar de optocht wordt ontbonden.

Vaste deelnemers aan de optocht zijn natuurlijk al druk aan het bouwen of knutselen? Heel veel succes. De deelnemers aan de optocht van voorgaande jaren vonden het inschrijfformulier en reglement voor deelname weer in hun brievenbus.

Inschrijven voor deelname aan de optocht is ook mogelijk via de webside www.cvdorperkuus.nl. Kijk hiervoor onder het menu “info over…..”. Hier vind je ook de nieuwe route en het reglement voor deelname aan de optocht. 

LET OP     SLUITINGSDATUM VOOR INSCHRIJVING       LET OP

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Wagens, kleine Groepen, grote Groepen én Individuele;
dinsdag 6 februari 2018

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Uiteraard is het formulier ook nog verkrijgbaar bij Wim Janssen Kloosterstraat 5, Peter Thijssen Valkappel 16, Johan Absil Molenstraat 80, Peter van Looijen Nieuwstraat 19, Roel Peters Past. Knippenberghstraat 3 of Jeroen Bos Ondersestraat 3.

Het ingevulde formulier kan worden ingeleverd bij Wim Janssen Kloosterstraat 5, of per mail worden gestuurd naar optocht@cvdorperkuus.nl.

Wel al kriebels maar nog geen idee? Kom eens gezellig bij elkaar, verzin een idee en geef je op!

Denk ook aan het motto 2018 “Nag eine kier”.

Tot ziens op zondag 11 februari 2018 in de straten van Dörp.