image
Geen categorie

“Fris e-wig” winnaar Liedjesavond

Ook dit jaar kan CV de Dörper Kuus terugkijken op een in alle opzichten fantastisch geslaagde liedjesavond, Die gehouden werd op zaterdagavond 19 november in het Kerkeböske.

Tien prachtig uitgedoste groepen traden op en zorgden ervoor dat het in grote getale opgekomen publiek zich geen moment hoefde te vervelen en volop mee kon zingen.
Alle groepen brachten hun liedjes 2 keer ten gehore. Daarna werden de zaalstemmen opgehaald en trok de jury zich terug voor de moeilijke taak om een winnaar te kiezen uit al deze fantastische liedjes.
Voordat de uitslag bekend werd gemaakt, was het nagels bijten van de zenuwen. Het niveau lag zo dicht bij elkaar dat iedereen (terecht) het idee had om de Gijs Gerris Trofee mee naar
huis te nemen. Uiteindelijk was het grote moment aangebroken en werd de groep “Fris e-wig” met hun schlager “de Vastelaoves revolutie!” tot winnaar uitgeroepen.

Als winnaar van de presentatieprijs kwam dit jaar de groep “Klappe Moog” met hun liedje “Dit wurd een makkie!!” uit de bus.

Een fantastische tweede plaats was weggelegd voor “ de Aod Prinse
Dörp” met hun liedje “Supersjoenkel!!” en “De Propellors” ging met hun “ Altied pries in ‘t frikandelleparadies!!” naar huis met een zeker niet mindere derde plaats.
Natuurlijk willen we alle Dörper artiesten hartelijk danken voor hun deelname, het was weer een onvergetelijke avond!!

Wij wensen Fris e-wig veel succes op het P&M liedjesfestival op vrijdagavond 13 januari 2023 in Baarlo.