image
Archief

Dörper liedjesmiddag 25 november bij The Apollo

Zondagmiddag 25 november is het dan eindelijk zover: de liedjesmiddag van de Dörper Kuus. Deze wordt gehouden in The Apollo. Ook dit jaar zal deze middag niet in de grote zaal, maar in ‘t Centrum worden gehouden. 8 groepen, waaronder drie nieuwkomers, gaan strijden om de hoogste eer en dus ook de immens grote wisselbeker. De spits zal worden afgebeten door de Aod Prinse Dörp, waarna Fris e-Wig, Gijse-mét, Alaaf Airlines, Merge wèr , De Laatkomers, Die Dao en De Propellors hun  prachtige nummer ten gehore brengen. De presentatie is dit jaar in handen van Bas van Hees.

De organisatie is als vanouds in de kundige handen van het CLAD (commissie liedjes activiteiten Dörp). Vanaf klokslag 15:00 uur zullen alle groepen 2 keer hun schlager ten gehore brengen. Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer zelf mee bepalen wie de winnaar wordt. Hiervoor krijgt u bij de ingang een stembiljet, dat na de tweede ronde kan worden ingeleverd. Alle zaalstemmen vormen bij elkaar opgeteld het zesde jurylid. Zorg er wel voor dat u binnen bent vóórdat de eerste Schlager begint, anders kunt u niet meer meestemmen. Om uiterlijk 18:30 uur is de prijsuitreiking.

Heel graag tot ziens op zondagmiddag 25 november bij The Apollo (‘t Centrum) om getuige te zijn van deze traditionele en oergezellige happening: de entree is gratis, dus wat let u!

Rest ons nog een speciaal woord van dank aan The Apollo voor het ter beschikking stellen van de accommodatie en de sponsoring van deze activiteit!