image
Geen categorie

Carnavalsactiviteiten in Peel en Maas afgelast

Mien allerleefste Kuuskes en Kuus,

Zo waren we als Dörper Kuus graag het nieuwe vastelaoves seizoen gestart. Helaas staat na het afgelopen vastelaoves seizoen de wereld op zijn kop, en houdt het Coronavirus ons in zijn greep.

Omdat voor vele carnavalisten, liedjesschrijvers, deelnemers van onze bonte avonden en optocht-deelnemers de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen op korte termijn van start zouden moeten gaan hebben we maandag 28 september met Gemeente Peel en Maas, Stichting Cultureel Erfgoed Peel en Maas en alle carnavalsverenigingen van Peel en Maas gezamenlijk besloten om alle activiteiten van het komende seizoen niet door te laten gaan (lees hier het persbericht).

Met pijn in ons vastelaoveshart zijn we tot dit besluit gekomen, maar helaas zien wij geen mogelijkheden om de vastelaovend te vieren zoals wij vinden dat hij gevierd moet worden, samen met jong en oud. Wij willen hiermee voorkomen dat het virus zich via onze activiteiten verder verspreid, en hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren zodat onze Kuuskes en Kuus gezond blijven.

 

Wij hopen op jullie begrip, en zien jullie heel graag weer bij één van onze activiteiten zodra het weer kan.

Met vriendelijke vastelaovesgroeten,

Het Bestuur van CV De Dörper Kuus.