image
homeslideshow, nieuws

“Alaaf Airlines” winnaar Liedjesavond

Ook dit jaar kan CV de Dörper Kuus terugkijken op een in alle opzichten fantastisch geslaagde liedjesavond, Die gehouden werd op vrijdagavond 22 november in ‘t Café. 10 prachtig uitgedoste groepen traden tegen elkaar in het strijdperk en zorgden ervoor dat het in groten getale opgekomen publiek zich geen moment hoefde te vervelen en volop mee kon zingen. Alle groepen brachten hun schlagers 2 keer ten gehore onder de deskundige leiding van presentator Bas van Hees. Daarna werden de zaalstemmen opgehaald en trok de jury zich terug voor de moeilijke taak om een winnaar te kiezen uit al dat moois.

Voordat de uitslag bekend werd gemaakt, was het nagels bijten van de zenuwen. Het nivo lag zo dicht bij elkaar dat iedereen (terecht) het idee had om grote wisselbeker mee naar huis te nemen. Uiteindelijk was het grote moment aangebroken en werd de groep “Alaaf Airlines” met hun schlager “ Duit Ali ut express” tot winnaar uitgeroepen. Als winnaar van de presentatieprijs kwam dit jaar de groep “ Geetiezer” met de schlager “ Fieëst hel!.” uit de bus. Een fantastische tweede plaats was weggelegd voor “ De Laatkomers” met de schlager “ Bekiek ’t mer” en “De Propellors” ging met hun “ Waor is hej de shotjesbar?” naar huis met een zeker niet mindere derde plaats.

Natuurlijk willen we alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname, het was weer een onvergetelijke middag, Super!!!

Een speciaal woord van dank aan ‘T Café die deze happening mede mogelijk heeft gemaakt. Stefan, Trúc en personeel bedankt, het was zoals gewoonlijk weer top!! Natuurlijk ook een speciaal woord van dank aan alle deelnemers. Super wat jullie hebben gepresteerd, bedankt hiervoor!!!

Mocht je na het lezen van dit artikel zin hebben gekregen om het volgend jaar ook  mee doen dan kun je voor meer informatie terecht bij Laura Manders, e-mail: clad@cvdorperkuus.nl

« van 34 »